Zlomené Srdce :(

22.05.2011 19:35

Bolo obyčajné ráno a Sleetmane nemohla spať. Prevracala sa na postely lebo rozmýšlala nad Apollom a Nixom. Totiš Apolla a Nixa milovala ale ani jedného nemohla mať :(. Apollo mal rád Diamond a Nix mal rád Farah. Sleetmane bola od nich krásnejšia a lepšia no oni nič! O štvrtej vstala a išla si urobiť raňajky. Išla po chodbe stráá..šne potichu aby ju rodičia nepočuli. Urobila si Trávo-Vločky s mliekom. " Mňam, to je ale dobrooota". Pochutnávala si Sleetmane. Nachystala si knihy a na rýchlo si urobila domáce úlohy aby bola do školy pripravená. Potom išla späť do postele. o šiestej jej zazvonil budík a neochotne otvorila oči. "Uff už musím stať". Nariekala Sleetmane.

Keď prišla do školy, nechtiac narazila do Apolla. "Dávaj po...". Chcel jej vynadať Apollo no keď sa na ňu pozrel niečo ho zastavilo. Mal pocit ako keby mu zastalo srdce a čas sa spomalil. Pozeral sa jej do hrivy a jej lesklích očí. Keby nemal rád Diamond tak by ju aj pobozkal, no už to bolo tak že Diamond mal :(. Sleetmane už chcela odvrátiť zrak no niečo aj ju zastavilo. Mala pocit taký istý ako Apollo. Apolla už nič nezastavilo a pobozkal ju.

Zazvonilo na hodinu a všetci išli do tried. No teraz bol prúser. Nyx, jej druhá láska sa rozprával so Farah a Apollo s Diamond. Keď sa hodina skončila a všetci vyšli z tried tak Sleetmane videla ako sa Nix pobozkával so Farah. Sleetmane rýchlo a nenápadne vyšla a rozutekala sa von zo školy. Prišla ku skale neďaleko Temného Lesa kde sa každý okrem nej bál ísť a rozplakala sa. Nix ju však videl a išiel za ňou. Plakala nežne a po tichu. Nyx keď to vydel tak by sa aj on najradšej rozplakal. Ale Sleetmane si všimla že pri nej stojí. "Choď si za Farah!!! Na mňa sa ani nepozeraj!!!". Odvrkla Sleetmane. "Ale neplač Sleetmane, bolí to". Prosil ju Nyx. "Ty mi daj pokoj! Nechcem ťa už nikty vidieť!". Dopovedala Sleetmane a rozutekala sa do školy.

Keď Sleetmane prišla naspäť do školy, už pri dverách stály: Twig (jej dobrí kamoš), Wings (jej prvá najlepšia komoška), Thunder (on ju miluje), Snowdreamer (jej druhá najlepšia kamoška), Seraphia (jej tretia najlepšia kamoška) a aj Apollo (miluje ho). Keď do školy vstúpil aj Nyx, všetci sa na neho hnusne pozreli a išli do triedy. 

 POKRAČOVANIE NA BUDÚCE =D

 

V PRíBEHU VYSTUPOVALI :

 

Sleetmane (hlavná postava v príbehu) :
 

 

Apollo (jeho Sleetmane muluje) :

Diamond (do nej je zamilovaný Apollo) :

Nyx (aj jeho miluje Sleetmane) :

Farah (do nej je zamilovaný Aplollo) :

Thunder (on miluje Sleetmene) :

Twig (kamoš Sleetmane) :

Wings (prvá najlepšia kamoška Sleetmane) :
 
Snowdreamer (druhá najlepšia kamoška Sleetmane) :
 
Seraphia (tretia najlepšia kamoška Sleetmane) :

Prepáčte ale iba mená koní sú s tadeto pravdivé ostatné je vymyslené.

 

Anketa

I LIKE / no I LIKE

krása, I LIKE (5)
56%

No Like, nepáči (0)
0%

Je mi to ukradnuté (3)
33%

Bléé, HUMUS, hrôze, blbooosť (1)
11%

Celkový počet hlasov: 9

Napíšte Komentík =D

ziaden

Dátum: 31.01.2012 | Vložil: anna

mozes mi prosim poslat na moj gmail pokracovanie?
lebo robim z toth animaciu vies???
gmail:jojka.kranerova@gmail.com

Pridať nový príspevok